Dol op wildplukken? Maar wat doe je nu met die prachtige oogst?
Hieronder vind je een aantal recepten ter inspiratie.
Ingrediënten: 3 kopjes meel, 1 theelepel bakpoeder, 1 theelepel kaneel, snufje zout, water, ghee (boter), brandneteltopjes, scheut water
Ingrediënten: 200 gram naakte haver (à la Rineke, te koop bij de natuurvoedingswinkel) , 1 eetl. ghee, 3 uien, 1 bos paardenbloemwortels, 250 gram spruitjes...
Ingrediënten: 1 pakje naturel roomkaas , 1 bosje wildpluk kruiden, peper naar smaak, eetbare bloemen
Ingrediënten: 3 kopjes meel, 1 theelepel bakpoeder, 1 theelepel kaneel, snufje zout, water, ghee (boter), brandneteltopjes, scheut water
Ingrediënten: 3 kopjes meel, 1 theelepel bakpoeder, 1 theelepel kaneel, snufje zout, water, ghee (boter), brandneteltopjes, scheut water
Ingrediënten: 1 bos jong zevenblad, 50 g. pecorino kaas, 50 g. zonnebloempitten, 1 teen knoflook, 1 kopje olijfolie, flinke scheut citroensap, peper