Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur

Vandaag had ik de eer om een vergadering in de natuur te verzorgen voor een team van een groene organisatie.

Op een prachtige plek langs de Hunze heb ik een kampvuur gemaakt. Rondom dit vuur krijgen de deelnemers aan deze vergadering letterlijk alle rust en ruimte om hun ideeën en visie met elkaar te delen. Ondertussen mag ik hen verwennen met lekkere Zweedse kookkoffie, wildplukthee en heerlijke zelfgemaakte haverkoek

Nadat iedereen zich om het kampvuur heeft geïnstalleerd ga ik aan het werk.
Op enige afstand heb ik mijn eigen kookvuurtje, waar ik aan de slag ga met potten, pannen en messen. Ik leef mij uit met het maken van wildpluksoep, kruidenboter en roomkaas met wildpluk. Rond lunchtijd is de vergadering gedaan en schuift iedereen aan voor de lunch.
Daarna neem ik iedereen mee in de kano. De Hunze roept en de kano’s brengen ons naar de mooiste plekjes.
Het is mooi om te vernemen dat zelfs één van de deelnemers die een boek over de Hunze heeft geschreven, blij  verrast is hoe prachtig de beek vanuit de kano gezien is!