In het Wilde weg…

De passie van In het Wilde weg… is mensen weer in contact te brengen met de natuur!

20141109_123421
De Kano, hét vervoersmiddel naar de ultieme Natuurbeleveing!

Dit doe ik door het aanbieden van allerlei uitdagende en avontuurlijke activiteiten.
In het Wilde weg… is gespecialiceerd in het aanbieden en gidsen van avontuurlijke kanotochten in het Hunzedal, De Onlanden, en daarbuiten.
Maar ook “Wild” kamperen langs de Hunze of in de bossen van Drenthe, Bushcraft, koken op het kampvuur, workshops vuur maken en diersporen zoeken zijn bij voorbeeld onderdelen van deze natuurbelevings activiteiten.

Al deze activiteiten zijn geen doel op zich, maar zijn een middel om op een uitdagende, inspirerende en soms ook educatieve manier de natuur te beleven.

Voor In het Wilde weg… is de kano het ultieme vervoersmiddel om zich in de natuur te bewegen.
Tijdens de kanotochten laat ik je kennis maken met de riviertjes en Wetlands van Noord Nederland.
Wij gaan op zoek naar de Bever en de Otter, en je maakt kennis met eetbare wilde planten en je bereidt eten op het kampvuur.

Zoals altijd heeft de natuur elke dag weer iets nieuws voor ons in petto zodat geen enkele natuurbelevings activiteit van In het Wilde weg… hetzelfde is!

20140705_205919

In het Wilde weg… wil op een verantwoorde en duurzame wijze mensen betrekken bij al die prachtige natuur in Nederland.
Omdat In het wilde weg… zo betrokken is bij de natuur, werk ik ook nauw samen met verschillende natuurbeschermings organisaties.
Veel van de activiteiten van In het Wilde weg… zijn dan ook te vinden op de activiteiten kalenders van organisaties zoals Stichting Het Drentse Landschap en Staatsbosbeheer.

20150222_105316IMG_4184
SONY DSC